Svenska

Svenska: Junior Insole Tech Info

JUNIOR INSOLE
I över 30 år har vi samlat data från barn och ungdomars olika fottyper runt om i världen. Denna data, samt utformningen av dagens juniorskor ligger till grund för Junior Insoles design och funktion. Syftet med Junior Insole är att minska belastningen på muskler och leder, och därmed skapa bättre förutsättningar för alla barn och ungdomar som älskar att vara aktiva i skolan, på fritiden eller inom olika idrotter.

TOPPSKIKT
Toppskiktsmaterialet minimerar risken för skavsår och blåsor.

MEDIALT FOTVALVSTÖD
Det längsgående fotvalvsstödet är framtaget för att passa så många barn och ungdomars fötter som möjligt.

ANATOMISK HÄLKOPP
Anatomiskt skålad häl håller ihop fettkudden under hälen och stärker dess naturliga funktion.

STÖTDÄMPANDE / STABILISERANDE MATERIAL
Våra material är speciellt framtagna i olika densiteter för att ge en bra kombination av både stötdämpning och stabilitet. Detta fördelar avlastningen och ger produkten lätt vikt.

STÖTDÄMPANDE ZON
Unik stötdämpningszon med ett av världens mest stötdämpande material som ger hälen extra stötdämpning.

ANPASSNING
Ta ur befintliga sulor från dina skor. Placera dina nya Junior Insole i dina skor för att kontrollera att storleken är rätt. Om nödvändigt trimma dina nya Junior Insole med en sax för att justera passformen. Tips: använd dina originalsulor som mall! Öka användningen av dina nya Junior Insole successivt eftersom det kan uppstå nya belastningsmönster på din kropp.

RENGÖRING / SKÖTSEL
De tål inte hög värme. Du kan använda ljummet vatten och tvål/såpa vid rengöring. Låt dem torka i rumstemperatur. Tvätta inte dem i tvättmaskin.

LIVSLÄNGD
Byt ut dina sulor efter 6-12 månader eller när de visar tecken på att de är utslitna.

Grow from the bottom up with comfort

Shop Junior Insole now
Junior Insole

Our mission at OM is to break the human limits to experience more. Inspired by movement. Powered by passion. Move with us, and feel the joy.

More about OM