Svenska

Svenska: Running Insole Tech Info

Under din löpning har du en ökad belastning på cirka 3-5 gånger din kroppsvikt på grund av flygfasen som uppstår när du springer. Detta ställer stora krav på din utrustning. Vi har samlat in data från löpares olika fötter från hela världen. Det är den här informationen, såväl som löptrycksmönstret och designen för dagens löparskor, ligger till grund för Running Innersula design och funktion. Syftet med Running Insole är att minska belastningen på löparens muskler och leder, för att skapa bättre förutsättningar för alla löpare som älskar att springa, oavsett om du är motionär eller professionell löpare.

EXTRA STÖTDÄMPNING
De orangea zonerna ger hälen, lederna och skelettet extra stötdämpning för att avlasta kroppen. Zonens form och placering är speciellt utformad efter löpares tryckmönster när de springer.

UNIKT FOTVALVSSTÖD
Den längsgående fotvalvsstödet är unikt utformad för att passa så många fottyper som möjligt.

STABILISERING MATERIAL
Det gråa E.V.A materialet är ett levande dynamiskt material som ger en kombination av extra stöd och stötdämpning, vilket minskar rotationsstyrkorna.

FOTVALVS BARRIÄRER
De tre barriärerna vid de två längsgående fotvalven ökar dess naturliga funktioner och ökar stabiliteten vid varje steg.

ANATOMISK HÄLKOPP
Den anatomiska hälkoppen fördelar trycket under hälen och minskar belastningen genom att dra ihop hälens fettkudde och förstärker dess naturliga funktion.

TOPPSKIKTSMATERIAL
Toppskiktet minimerar risken för skavsår och blåsor.

TRIMMA DIN SULA
Klipp längs kanten till önskad storlek. Tips: Använd din originalsula som mall.

ANPASSNING
Ta bort de befintliga inläggssulorna från dina löparskor. Placera dina nya Running Insoles i dina skor för att se till att storleken är korrekt. Om nödvändigt, trimma dina nya Running Insoles med sax om de inte passar. Tips: Använd dina ursprungliga sulor som en mall! Öka användningen gradvis av dina nya Running Insoles eftersom det kan uppstå nya belastningsmönster på din kropp.

RENGÖRING OCH SKYDD
Produkten är inte resistent mot höga temperaturer. Du kan använda ljummet vatten och tvål för rengöring. Torka vid rumstemperatur. Tvätta inte i tvättmaskinen.

LIVSSPANN
Byt ut dina sulor efter 6-12 månader eller när de visar tecken på att de är utslitna.

Run straight to the finish line and then keep on going

Shop Sport Insole now
Running Insole

Our mission at OM is to break the human limits to experience more. Inspired by movement. Powered by passion. Move with us, and feel the joy.

More about OM