Suomalainen

Suomalainen: Heel Spur Pad Tech

SUPER NYLEX®
Pinta on laadukasta Super Nylex® -kangasta, joka on pehmeytensä ansiosta erittäin hellä iholle ja ehkäisee näin hiertymien ja rakkojen syntymistä.

ISKUJA VAIMENTAVA MATERIAALI
Tummansininen materiaali on laadukasta Power PU -geeliä, jolla on erityisen hyvä iskunvaimennuskyky, suorituskyky ja kestävyys.

LUUPIIKIT HUOMIOIVA RAKENNE
Kantaosan ulompi rinki vaimentaa iskuja, kun taas sisempi rinki rajaa vyöhykkeen, joka vähentää iskuja hellävaraisesti ja suojaa kantapään ympärillä olevaa pehmytkudosta. Helpottavat näin luupiikkeihin ja kantapään herkkiin kohtiin kohdistuvaa rasitusta.

SOVELTAMISMAHDOLLISUUS
Heel Spur Pad -pehmusteet on kehitetty tukemaan jalkaa tehokkaasti jopa kantakiilan sisäpuolelta plantaarifaskiitin aiheuttamissa kiputiloissa ja päinvastoin.

KÄYTTÖ
Irrota muovikalvo ja laita pehmusteet kenkiin. Käytä kaikissa kengissäsi paremman iskunvaimennuksen saamiseksi ja sen varmistamiseksi, että saat tehokasta helpotusta, kun kävelet tai seisot. Eivät liiku kengissä kevyesti tarttuvan liimapintansa ansiosta. Käytetään aina parina tuomaan samanaikaisesti helpotusta sekä oikealle että vasemmalle puolelle.

PUHDISTUS JA HOITO
Jos tuote likaantuu ja menettää tarttuvuutensa, se on helppo pestä haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella.

Stop limping and get the HEELING effect from our Power Gel

Shop Heel Spur Pad now
Heel Spur Pad

Our mission at OM is to break the human limits to experience more. Inspired by movement. Powered by passion. Move with us, and feel the joy.

More about OM