Svenska & Norsk

Svenska/Norsk: Heel Spur Pad Tech Info

Powergel Heel Spur Pad är utvecklad med Ortho Movement teknik för att effektivt ta upp stötar och minska trycket för hälen, leder, ligament och ben. 

SUPER NYLEX®
Toppskiktet/-laget är av Super Nylex®, ett högkvalitativt material/stoff som är extra hudkänsligt/hudfølsomt, med en mjukhet/glatthet som minimerer risken för skavsår/gnagsår och blåsor/blemmer.

HÄLSPORRE FUNKTION
Den yttre hälringen absorberar stötar medan den inre cirkeln ger ett område för att försiktigt minimera stötar genom att hålla en mjuk vävnad runt hälen. På så sätt avlastas tycket på den känsliga delen av hälen. / Den ytre hælringen absorberer støt mens den indre sirkelen gir et område for å forsiktig minimere støt ved å holde bløtvev rundt hælen. Avlaster trykket på beinanspore eller følsomme områder på hælen.

AKTIVERA HÄLSPORRE FUNKTIONEN
Ta bort den orangea geldroppen för att aktivera funktion mot hälsporre. 

ANVÄNDNING/BRUK
Placera dem direkt i skons bakre häldel. De skal alltid brukas parvis for att avlasta både högra och vänster fot samtidigt, med eller utan bone spur mode. Heel Spur Pad är designad för att ge effektivt stöd på insidan av kilen.

ANPASSNING/TILPASNING
Ta bort/Fjern plastfilmen och lägg den i skon under hälen, och använd/bruk den i alla skor för bättre/bedre stötdämping. Den har en lätt klibbig/klebende undersida/overflate som forhindrar att den rör/beveger sig i skon. De skal alltid brukes som parvis for å avlaste både høyre og venstre side samtidig.

RENGÖRING & SKÖTSEL / RENGJØRING OG STELL
Om/Hvis den blir smutsig/skitten och förlorar/mister den klibbiga/klebrige undersidan/overflaten, kan den rengöras/vaskes med ljummetlunkent vatten/vann och mild tvål/såpe.

STORLEK
S/M och L/XL.

SV: Bruksanvisning för Ortho Movement Powergel Heel Spur Pad: 
CE märkt och medicinteknisk klassning 1.

Funktion och indikationer Powergel Heel Spur Pad 2021 ger smärtlindring vid hälsporre och plantar fasciit. Den har en fördjupning i området kring aponeurosis plantaris infästning där plantara hälsporrar tenderar att uppstå. Beroende på individuella symptom kan pluggen tas bort eller lämnas i. / Den har en fordypning i området rundt aponeurosis plantaris, festet der plantariske hælsporer har en tendens til å forekomme. Avhengig av individuelle symptomer, kan pluggen fjernes eller beholdes i.

Användning: Placera produkten i skon under hälen med textilsidan uppåt. Vänster (LEFT) och höger (RIGHT) är markerade. Ta bort pluggen i den smärtande foten.

1)    Ta bort plastlagret
2)   Placera produkten i skon under hälen.

Försiktighetsåtgärder:

  • Medicinska förhållanden som kan ha inflytande på användandet av produkten bör först diskuteras med en läkare.
  • Använd endast produkten för sitt ändamål, utan att ändra på den.
  • Frågor rörande användning av produkten hänvisas till förskrivaren eller återförsäljaren.
  • Om problem relaterade till produkten uppstår kontakta förskrivare eller återförsäljare.
  • Använd produkten i skor utan klack och parvis för att undvika smärta eller komplikationer till följd av olika längder på benen. Det rekommenderas även att använda strumpor.
  • Fortsätt inte med att använda en produkt som du ser är defekt.

The Active Brands Group Scandinavia AB
Nybrogatan 34, 114 39 Stockholm
info@orthomovement.com www.orthomovement.com
The Active Brands Group Scandinavia AB has a certified Quality Management System in accordance with ISO 9001.

Stop limping and get the HEELING effect from our Power Gel

Shop Heel Spur Pad now
Heel Spur Pad

Our mission at OM is to break the human limits to experience more. Inspired by movement. Powered by passion. Move with us, and feel the joy.

More about OM